ferie pakker

Lei av charterreiser? Lyst å oppleve mer?
Jeg planlegger alltid reisen min før jeg drar hjemmefra, tiden på tur er alt for verdifull til å bruke til å lese, prute, surfe på nett. Når jeg er på reise skal hvert minutt, hver time og hver dag nytes til det fulle. Dette er verdifull tid jeg ønsker å bruke fornuftig 🙂 

Jeg har alltid min ferie pakke klar før jeg reiser hjemmefra. 

Spennende ferie pakker

Jeg er full av reiselopper, og har brukt mye tid og penger på å oppleve verden. Jeg digger jordkloden vår, den er så utrolig vakker! Her er noen reise favoritter:

drømmeferie i thailand

Thailand

Thailand har alt fra A til Å. Finn ditt drømmested og legg til litt opplevelser slik at reisen blir et minne for livet! Finn den perfekte stranda, opplev Bangkok, gå tur i jungelen eller besøk en landsby og møt de som bor der. Øyhopping i Thailand er en fantastisk opplevelse, og veldig enkelt når man har en ferdig designet feriepakke på forhånd. Om du ønsker å bo på et sted kan man likevel legge til spennende opplevelser. Hva med å bo på stranda? Nyte en frokosten med strandutsikt og bøleskvulp. Gå barbeint eller i flippflopper fra hotellrom til strand, og gjerne fylle på med spennende opplevelser som en pause fra det tropiske strandlivet.

Amboseli national park with lion 3.2

Safari i Afrika

Hvem har vel ikke drømt om å se alle dyrene i Afrika?Førstegangs reisende velger ofte Kenya, Sør-Afrika eller Tanzania. Ingen dumme valg det, men hvorfor den ene fremefor den andre? Vi vet når på året du bør reise for å se mest dyr, kanskje du vil kombinere safarien med dager på stranda eller en fjelltur/trekking? Ønsker du deilig mat og vin på din safari, eller vil du ha det enkelt eller lukseriøst i telt? Kanskje telt i Afrika høres skummelt ut? Da bor du på hotell. Mange vil gjerne se "The Big Five" som er løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn. Kombiner gjerne safari med badeferie eller byferie.

Macchu Picchu i Peru

Peru

En godt planlagt tur til Peru er en eventyrreise! Opplev Andesfjella, besøk verdens høyeste innsjø og besøk folket som bor på sivøyene, nyt den vakre utsikten fra det ekslusive toget over Andesfjella, gå inkatrail til magiske Macchu Picchu - eller ta toget, valget er ditt. Har du drømt om å besøke Amazonas? Se verdens største elvedelta med en naturguide, se ildfluer mens du hører alle de rare lydene fra jungelen og du sitter i en liten båt midt på Amazonas. Lær om livet til inka indianerne og se hvordan de lever i dag. Besøk et hjem i Andesfjella og se marsvinene (maten) løpe rundt i huset. Storbyen Lima er også verdt et besøk.

Strand

sommer & sol

Finn den beste stranda er ikke alltid like enkelt å finne, det er viktig å reise i riktig sesong om du vil oppleve den stranda du ser på postkortet. En ferie pakke tar deg til drømmestranda og kan legge inn spennende opplevelser på samme ferie.

Rundreiser

se deg rundt & opplev verden

Det er så mange spennende steder å besøke! Har du bare 1 til 4 ukers ferie er det fint å bruke tiden på å se området istedenfor å lete, prute og lete mens du er på tur. Bruk en verdifulle ferien din på å oppleve verden, ha ferie pakken klar før du reiser.

Familie tur

ta med barna

Ta med hele familien på drømmeferie. Design en familieferie som passer til alle, uansett alder. Jeg har laget mange flotte familieferier, men etter at jeg ble mamma selv forstod jeg mer hva som er en bra for en familie. Jeg har tatt med meg barna på tur siden de var 1 år, og har god erfaring med å reise med barn. De beste feriene er når ferie pakken er klar i god tid før avreise, slik at du kan forbrede barna på alt det kule dere skal oppleve sammen.

STORBYFERIE

Startpakker

Tenk å ha rammene klare for ditt storby besøk! Kom deg ut av alle turistfellene og se de kule stedene. Ikke stå i kø, men opplev de genuine stedene i storbyen.

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.