inka trail

Hvem har vel ikke drømt om å gå i Inka indianerens fotspor i Andesfellene?

Eventyrlige dager hvor du blir tatt godt vare på, du bare nyter naturen og bærer din lille dagsekk. Maten blir servert, telt og soveposer er komfortable, til og med toalett blir bragt med til hver enkelt camp. I vår eventyrpakke inngår inngang til Inkatrail, som er begrenset og må forhåndsbestilles. Kunnskapsrike og hyggelige guider som gjør alt for at turen skal bli fantasisk. Prikken over I’en er nok å nå SunGate å se Macchu Picchu i det fjerne. 

 

opplev inka trail

storslått natur i andesfjellene gå inkatrail

Inka Trail Light

Dette er flott tur for deg om du ikke liker å bo i telt og syns en dag på fjelltur er akkurat passe. Fjellturen starter ved Winay Wayna ruinene og du går via Sungate til Macchu Picchu. Turen er på ca 12 km, og du beveger deg mellom 2100 moh - 2700 moh. Selve gåturen tar ca 6 timer. Overnatting i Aguas Calientes, den koselige byen hvor toget til Macchu Picchu går. Start og slutt i Cusco.

Inka trail the best trek in South America

Klassisk Inka Trail

Den klassiske turen er på 4 dager og 3 netter i telt. Denne turen er kjent for å være en av verdens beste og mest kjente fjellturer, og befinner seg på mange bucket lister. Vår samarbeidspartner i Peru er utrolig professjonell. Jeg har jobbet med de i ca 15 år, og du leverer alltid 100%. Peru er et utfordrende land pga høyden men også en god del streiker, men det finnes alltid gode løsninger.