Sol & Strand

strand & blått hav

Hvem drømmer vel ikke om deilige dager på en vakker tropisk strand, krystallklart blått hav og en deilig bris som gjør alt helt perfekt. Du har kanskje sett mange bilder av flotte strender, det er viktig å huske at alle steder har sesonger, strendene ser ikke ut som postkort hele året. Du kan alltids bruke tid ved bassenget, men vil du bade i havet så gjelder det å velge rett sesong. Dette er selvsagt noe vi tar hensyn til når vi designer din drømmeferie!

hvor er de beste strendene?

Railay beach in Krabi Thailand
Thailand

Som kjent finnes det mange flotte strender i Thailand, som en FlipFlop Traveller liker vi ikke de overfylte stedene. Sesongen er forskjellig i Thailand, det gjelder å velge riktig sted til riktig tid.

drømmestrand gili meno indonesia
Indonesia

Asias ukjente perle! Indonesia er et nesten uoppdaget øyrike med 17.508 øyer å velge mellom. Bali er utrolig vakker men kan ikke by på de beste strendene, kombiner gjerne Bali med en av de andre øyene.

Diani beach 1

Afrikas flotteste strand

Nyt feriedagene på Afrikas flotteste strand! Du kan starte med tog fra Nairobi eller bli hentet på flyplassen i Mombasa. Du får bo på den fineste delen av Diani Beach, du blir tatt godt vare på og har mulighet til å besøke landsbyen og bli med på snorkletur med en lokal seilbåt.

palolem beach india with the best vibe in goa india
Indias flotteste strand

India har mange flotte strender, men ikke alle er klar for turister. Goa er stedet for å nyte strandlivet i India, her har du 48 strender å velge i mellom. Det er stor forskjell på sør og nord, og fra strand til strand. Vi har reist mye i india, og selvsagt besøkt mange strender i Goa, vi hjelper deg å finne fram slik at du får en trygg ferie hvor du kan bare nyte dagene.

finn din strand

Fortell oss om din feriedrøm, og vi designer den etter dine behov og budsjett.

Vi har kontakter jorden rundt og organiserer turene direkte – noe som gjør at prisene blir gunstige.