FlipFlop Traveller Blog

eventyrlige opplevelser...

Velkommen til min reiseblogg!

Etter mange år i reiselivet og mange reiser verden rundt bestemte jeg meg for å gjøre det jeg liker best, nemlig å blogge om drømme reiser for deg som vil oppleve mer enn du gjør på en  vanlig charterreise.

Jeg ønsker å spre ReiseGlede og bidra til bærekraftig turisme. Ofte trenger du ikke å reise så langt utenfor turistsonen før lokale opplevelser står i kø. Målet med min reiseblogg er å vise deg hvordan du kan skape minner for livet, oppleve spennende steder med flott natur og bli kjent lokal kultur.

 

Reis på ferie med god samvittighet! Det som er kult er at bærekraftig turisme gir de beste og mest spennende opplevelsene.

2017 var FN-året for bærekraftig turisme, ikke visste vi da at reiselivet ville ligge i ruiner i 2021. La oss bygge opp turismen til å bli mer bærekraftig og rettferdig!

Få 5 gode tips om hvordan du kan feriere bærekraftig.

Den vakre tropiske øya Sri Lanka er rett og slett et reiseparadis, med gyldne strendene og krystallblått hav, kulturell og historisk storhet, naturlig skjønnhet, vennlige smil, kulinariske opplevelser og fantastisk dyreliv. 

Denne lille øya har hele 8 steder som står på Unesco’s verdenarvsliste. Det forteller om en rik og spennende historie.

Etter å ha sett begge sesonger av Exit så blir jeg så fasinert over at det blir sagt, de hadde opplevd ALT i starten av 20 åra. Hva er å oppleve alt?

De har vakre hus, kule biler, imponerende kontor, riktig utseende på koner, og barn som får «alt». Men har de opplevd alt?

Sør-Afrika er noe helt for seg selv! Liker du natur, dyreliv, god mat og vin – ja da kan du ikke gå glipp av den vakre sørspissen av Afrika.
Opplev en av verdens vakreste byer, safari i verdensklasse sammen med deilig mat og vin. FlipFlopTraveller reiseblogg vil ta deg på en reise både utenfor allfarvei men også på steder du absolutt ikke må glipp av. Bli med på en spennende reise så langt sør du kommer i Afrika. 

Å oppleve Lofoten i finvær har lenge stått på ønskelista, og noen vakre dager i oktober fikk jeg drømmen oppfylt!

Få en smakebit av Lofoten på FlipFlopTraveller Reiseblogg, noen tips og forhåpentligvis masse reiseglede! Velkommen til å bli med på et lite Lofoten eventyr her og nå.

Bangkok er en av mine favoritt-storbyer, Bangkok er også byen som aldri sover og “one night in Bangkok” er egentlig ikke nok. Bangkok er shoppers paradise med så mange shoppingsentre og markeder at du sikkert må være her et år for å få oversikt. Du finner alt fra god gatemat til kule cafeer og fantasiske restauranter.  Pris nivået er behagelig i forhold til andre storbyer. Bli med på tur på FlipFlopTraveller reiseblogg.

Thailand er et av mine favoritt ferieland, her finner jeg deilig mat, god standard og fantastiske spa. Alt ligger til rette for å lade opp batteriene og nyte livet.
I dag er Thailand er et veletablert turistland med alle de positive og negative sider det bringer. Det gjelder å finne riktig sted for deg, riktig sted er magisk – mens et feil valg vil gi deg en dårlig opplevelse. FlipFlopTraveller reiseblogg vil hjelpe deg å velge riktig.

Reis fra øy til øy i Thailand, oppdag vakre øyer med hver sin sjarm. Hver øy er unik, alle har kritthvite sandstrender og krystall klart vann om du reiser til riktig tid. Det er 3 områder som er fantastisk for øyloffing i Thailand. Bli med på en liten drømmereise til Paradis øyer i Thailand her og nå. 

Dette er en ferie favoritt hos FlipFlopTraveller reiseblogg.

Livet ble brått snudd på hodet da korona viruset inntok verden. Vi trenger alle noe å se fram til, noe som gir livet farger i en grå tid. Jeg vil derfor i ukene som kommer presentere forskjellige opplevelser verden rundt her på FlipFlopTraveller reiseblogg, som forhåpentligvis kan gi deg litt reiseglede mens vi venter

Å reise alene til India

Det er så tropisk og vakkert i Kerala! Sitter nå på toget og ser små hus ved kanalene, palmer, blomster og rolige liv passere. Dette er ikke India vi får presentert på tv, det er en rolig stemning her og så langt har jeg bare møtt store smil og hjelpsomhet. 

Bli med på en magisk reise her på FlipFlopTraveller reiseblogg.

yoga on the beach simon rae igobsr93i7y unsplash e1588893652727
beautiful kerala in india

Peace & Health

Peace & health in Paradise!
Focus on your wellbeing in amazing surroundings, delicious vegetarian food and yoga, add ayurveda treatments if you like. Join me on this magical experience on FlipFlopTraveller reiseblogg.

Kochi the capital of Kerala is worth a visit!

The old colonial buildings, the narrow streets, the rich history and large beautiful trees are some of the highlights. The famous Chineses fishing nets are of course a must to see.

kochi chinese fishnets on sunset. fort kochin kochi kerala india
kristin on palolemn beach in india

Me

I love to travel, that is the passion of my life. I have visited 64 countries so far, many of them several times. I have met amazing people all over the world, explored breathtaking nature and visited small and large cities.

Join me on my adventure and get inspired.

Verdens beste ferie

For meg er min siste ferie min beste!
kristin on palolemn beach in india
Kristin
FlipFlopTraveller

La din neste ferie bli den beste