Hvem er flipfloptraveller?

flipfloptraveller

Etter mange år i reiselivet og mange reiser verden rundt bestemte jeg meg for å gjøre det jeg liker best, nemlig å blogge om drømme reiser for deg som vil oppleve mer enn du gjør på en  vanlig charterreise. Slik ble FlipFlopTraveller født! Jeg ønsker rett og slett å spre reiseglede!

Livet ble brått snudd på hodet da korona viruset inntok verden. 

Vi reiseglade må drømme om nye reiser og eventyrlige opplevelser. Vi trenger alle noe å se fram til, noe som gir livet farger i en grå tid.

For drømmene kan ikke korona ta fra oss!

<3 – hilsen,
Kristin Fjæran

En ekte FlipFlopTraveller 🙂 

kristin on palolemn beach in india

FlipFlopTraveller vil spre reiseGLEDE og bidra til bærekraftig turisme!

Skape minner for livet, opplev spennende steder med flott natur og bli kjent lokal kultur. Du skal ikke svette i en stor turistbuss eller bo på «all inclusive», om du ønsker det er det andre som kan hjelpe deg. Du skal gjerne få alle måltider inkludert, men det er mat servert direkte fra kjøkkenet, deilig frisk lokal kortreist mat.

kule cafer pa den vakre strender pa koh lipe

Du trenger ikke å reise så langt utenfor turistsonen før lokale opplevelser står i kø. Det er rart hvordan solsenger blir presset sammen i et område, når du med litt ekstra planlegging kan komme til et paradis. 

Vi vet du ønsker både komfort og trygghet, det er slike paradis vi liker, de som er akkurat passe utbygd samtidig som at du får oppdage lokal kultur og levesett.

FlipFlopTraveller ønsker helst å bo på lokaleide hotell med god beliggenhet og sjarm, dette er ofte de kuleste bostedene. 

Ikke nok med at du som reisende får en uforglemmelig opplevelse, men du bidrar også bærekraftig turisme. Pengene vi som reisende legger igjen kommer lokal befolkningen til gode.

Pupha waree superior bungalow khao sok lake national park thailand

Reiser du til en storby vil du se både de kjente stedene som må ses på første besøk, men også de mer ukjente og interessante stedene som ikke er så lett å finne på egen hånd.

storbyferie guide sightseeing by dusan jovic

Trygghet

Feriepakker gjør at ferien blir bare til å nytes. Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet, og vi legger inn spennende opplevelser underveis. Om du velger en rundreise eller øyhopping så blir du hentet på hotellet og tatt videre til neste hotell. Ingen grunn til å engste seg, det er bare å møte opp til rett tid – så går alt av seg selv. 

Opplev landet du besøker

Møt lokale og bli kjent med kulturen og hvordan livet er på disse breddegrader. 

Finn ditt ferieland eller få reisetips om du lurer på hvor du skal reise. Les gjerne reisebloggen og bli inspirert.

Oppdatert reise råd fra UD.

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.