Ferie på Sri Lanka

EVENTYRLIG
&
INNHOLDSRIK

Paradisøya Sri Lanka er en liten øy smekkfull av fantastisk natur, rik historie og nydelige strender. Du kan dra på safari både på land og til havs, reise på en av verdens vakreste togreiser, gå på tropisk fjellturer, se historiske byer og nyte dager på vakre strender. Lad opp batteriene med yoga, spa og ayurveda. Valget er ditt!

ting å gjøre på Sri Lanka

Kom deg ut av den hektiske turistsonen og opplev Sri Lanka. Opplevelsene står i kø, det er bare å finne den riktige kombinasjonen for akkurat deg. Bruk tiden før du reiser til å planlegge enten selv eller sammen med en reise designer. 

togtur sri lanka ferie Welimada by anton lecock reise
5 STEDER DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV

Det kan være vanskelig å velge blant alle de mulighetene Sri Lanka byr på, derfor har vi laget en liste over 5 steder du ikke må gå glipp av på Sri Lanka.

Paradis strender på Sri Lanka
DE BESTE STRENDENE PÅ SRI LANKA

Du finner vakre strender hele veien rundt øya på Sri Lanka, reis på riktig strand til riktig tid. Finn din drømme strand på Sri Lanka.

Dambulla ferie pa Sri Lanka by riccardo chiarini reise 1
EN FAVORITT REISE PÅ SRI LANKA

En skikkelig kul rundreise for deg som vil se og oppleve Sri Lanka.

elefanter pa Sri Lanka by abdulla faiz reise 1
SAFARI PÅ SRI LANKA

Se Big5 på Sri Lanka.

Denne perlen i Det Indiske Hav er rett og slett et reiseparadis, med gyldne strendene og krystallblått hav, kulturell og historisk storhet, naturlig skjønnhet, vennlige smil, kulinariske opplevelser og fantastisk dyreliv. 

Sri Lanka har mange overnattingsmuligheter for kresne reisende, for deg på budsjett og for deg som liker det kult men enkelt. 

På øverste hylle kan du velge mellom overdådige vakre boutiquehoteller til private villaer. Det finnes resort hotell i de fleste prisklasser og mange fine pensjonater. Det er noe for enhver smak og lommebok når man reiser på ferie på Sri Lanka!

Oppdatert reiseinformasjon fra UD.

Er du glad i å reise og oppleve verden, følg FlipFlopTraveller på Facebook.

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.