Vi kan fremdeles drømme om nye reisemål

Livet ble brått snudd på hodet da korona viruset inntok verden. Jeg som har både levd av og for å reise ble mer eller mindre handlingslammet i flere uker.
MEN, drømmene kan ikke Korona/Covid-19 ta fra hverken meg eller deg!

VI KAN FREMDELES DRØMME OM SPENNENDE REISEMÅL....

I havent been everywhere but its on my list

Mange hadde planlagt og gledet seg til reiser, som enten er blitt utsatt eller kansellert. Det er leit, men vi kan fremdeles planlegge for framtiden. Noen syns kanskje det er upassende å tenke slik med de utfordringer vi har nå, men det er mest sannsynlig flere enn meg som trenger litt reiselglede i denne karantene tiden.

Jeg vil presisere at jeg er enig med lockdown og karantene, men ser også hvor vanskelig dette er mange steder i verden. Vi er utrolig heldige som bor i Norge, vi trenger ikke å frykte sult eller for lite toalettpapir 😉

Mange steder i verden er familier avhengig av små inntekter fra bla turister, de bor ikke i et land som hjelper de i nød. De fleste lever fra hånd til munn, og har ikke et matlager å bruke av. Du vet, i f.eks Kenya får du ikke bot om du går ut etter mørekts frembrudd – folk har jo ikke penger så politiet har beskjed om å banke opp de som trosser portforbudet. Jeg har kontakter verden rundt, og får høre om flere store utfordringer som finnes.

Jeg gleder meg sånn til dette er over!!
Til at vi kan møte mennesker fjernt og nært.
Oppleve verden, lære om historie og kultur ved å besøke kilden, kjenne varm sand mellom tærne og en frisk bris i ansiktet. Reise og legge igjen penger til lokale, slik at også de får i gang sitt samfunn igjen.

Det er mange med meg, verden rundt som har fått livet snudd oppned. Reiselivet er ikke oppe og går før store deler av verden er trygg. Tenk på alle som jobber i flyselskap, transportfirma, restaurant, hotell, guider og reisebyrå – jorda rundt. 

Å – ja, de fleste bransjer er rammet, men reiselivet er nok den bransjen som trenger lengst tid på å komme tilbake igjen. Det er så mange som er rammet uten å ha blitt smittet av dette viruset.

Jeg har vel ikke jobb før dette er over, håper i 2021. Jeg skal selvsagt lete etter andre jobber, men etter et helt liv i reiselivsbransjen lurer jeg jo selvsagt på hva det kan bli. Jeg er rammet av krisen, men heldigvis pr i dag ikke koronasyk. Jeg klager absolutt ikke!

reise drømmen kan ikke covid-19 ta fra oss

Vi reiseglade må drømme om nye reiser og eventyrlige opplevelser. Vi trenger alle noe å se fram til, noe som gir livet farger i en grå tid. Jeg vil derfor i ukene som kommer presentere forskjellige opplevelser verden rundt, som forhåpentligvis kan gi deg litt reiseglede mens vi venter

Skriv en kommentar