Eventyrlige opplevelser…

En natt i jungelen
Khao Sok National Park

en natt i jungelen

DAG TIL DAG PROGRAM

Khao Sok River

Dag 1

Fortal det travle turist området og opplev en natt i jungelen i Khao Sok Nationalpark! Tidlig avgang slik at du skal få oppleve mest mulig.

Et stopp på et lokalt marked hvor du kan kjøpe frukt og snacks om du vil. Turen inn i den eldgamle regnskogen går med en longtail båt. Naturen her er fantastisk med krappe kalksteinsformasjoner, regnskog og blått vann. 

Ta en dukkert i det deilige vannet før lunch. Du skal bo i en bungalow ved innsjøen, det er bare å glede seg til en natt i jungelen med alle rare lydene. På ettermiddagen kan du bli med guiden å besøke en grotte, et flott utsiktspunkt eller en foss. Vær og sesong avhengig.

Ved mørkets frembrudd blir det nattsafari med long tail båt for å se på dyrelivet. Det er på denne tiden av døgnet dyrene er mest aktive i nasjonalparken Khao Sok.

Nyt kvelden med en deilig middag på Raft house Khao Sok restaurant, og nyt naturen uten lys-forurensing og trafikkstøy. 

En natt i jungelen

Dag 2

Tidlig opp for en båt safari, det er en nydelig stemning på morgenen med damp fra vannet og dyrene som våkner til liv i Khao Sok nasjonalpark.

Deretter blir det frokost, og tid til å bade eller dra ut med kajakk – eller rett og slett slappe av i vakre omgivelser. 

Etter lunch starter turen tilbake til verden utenfor jungelen. Først båt også bil tilbake til utgangspunktet.

En natt i jungelen er absolutt verdt turen. Du bruker 2 dager av ferien din til å skape minner du aldri vil glemme. 

Du har opplevd det ekte Thailand. 

Bærekraftig Turisme

Ferie med god samvittighet

Alle eventyrlige opplevelser i Khao Sok Nasjonalpark er designet sammen med landsbyboerne selv, basert på prinsippene på samfunnsbasert  og bærekraftig turisme. Lokalbefolkningen får en inntektskilde mens de forsetter sin tradisjonelle livstil. Bruk penger i det landet du besøker, slik kan din eventyrlyst komme de lokale til gode. 

Eventyrlige opplevelser...

bilder fra turen

flower in khao sak national park thailand by roxxie blackham pA1fXKDwip0 unsplash
khao sok national park thailand by colton duke
bærekraftig turisme jungeltur med lokal guide
khao lak national park by colton duke
01 free img

Trygt

Du blir hentet på Phuket eller i Krabi, og kjørt tilbake. Alt er tilrettelagt for deg, overnatting, opplevelser og måltider.

02

Privat Guide

Kunnskapsrik hyggelig engelsktalende guide passer på at dere har en eventyrlig opplevelse.

0. free img

Tilrettelagt

Alt er klartlagt på forhånd. De vet at dere kommer, og alt er tilrettelagt - du skal bare nyte!

vi kan reiser!

Vi skreddersyr etter dine ønsker. Oppleve stedet du besøker og skap gode minner for livet.

Drømme destinasjonen din ser ikke ut som et postkort hele året, vi vet når du bør reise dit for å få den best mulig opplevelsen.

Vi har samarbeispartnere i store deler av verden som vil gjøre sitt aller beste for at du skal får din feriedrøm realisert. 

I tillegg til å designe, organisere og finne de beste prisene vil vi gi deg gode tips & råd før du reiser. 

Med to netter får du tre dager å nyte livet i regnskogen Khao Sok Nationalpark, og tid til enda flere eventyrlige opplevelser!

Med en 5 dager i får du oppleve både vakker natur i Khao Sok nasjonalpark og besøke fiskelandsbyer. På denne turen blir du kjent med det ekte Thailand.

Hvor er det finest i thailand?

Thailand har alt fra A til Å.
Finn ditt drømmested og legg til litt opplevelser slik at reisen blir et minne for livet! 

Finn den perfekte stranda, opplev Bangkok, gå tur i jungelen eller besøk en landsby og møt de som bor der. Øyhopping i Thailand er en fantastisk opplevelse, og veldig enkelt når man har en ferdig designet feriepakke på forhånd. Om du ønsker å bo på et sted kan man likevel legge til spennende opplevelser.
Hva med å bo på stranda? Nyte en frokosten med strandutsikt og bølgeskvulp. Gå barbeint eller i flippflopper fra hotellrom til strand, og gjerne fylle på med spennende opplevelser som en pause fra det tropiske strandlivet.

Uansett hva du velger, kom deg unna den mest hektiske turistsonen og heller velg en bærekraftig feriereise – FipFlopTraveller hjelper deg gjerne. Les Reiseguide til Thailand for generell info om Smilets Land.

Oppdatert reiseinformasjon fra UD: Thailand

Eventyrlige opplevelser....

My Happy Clients!

Ingenting gjør meg mer glad enn superfornøyde kunder!
Er du som meg, en eventyrer, er jeg sikker på at du vil like de eventyrlige opplevelsene som er designet av landsbyboerne selv i Khao Sok Nasjonalpark.
For meg er det også viktig at du får oppleve det lokale, og at vi som besøkende legger igjen penger i landet vi besøker.
Kristin Fjæran
Kristin Fjæran
Start FerieDrømmen......

Gratis konsultasjon

Det koster ingenting å få et forslag på reise. 

Kontakt meg for å få et tilbud.