Eventyrlige opplevelser…

5 dager i jungelen

DAG TIL DAG PROGRAM

5 dager i jungelen

beautiful beach in thailand outside the tourist traxk Ban Talaenok

Dag 1

Start din eventylige 5 dager i jungelen med et opphold i den lokale fiskelandsbyen Ban Talae Nok og bli kjent med de vennlige innbyggerne og se hvordan livet er på disse kanter. Her bor du i sammen med en lokal family på et homestay og spiser deilig tradisjonell Sør-Thailandsk mat.

Lag såpe sammen med en kvinnegruppe som lager såpe for salg, du får din som suvernir. Bli med de lokale fiskerne og fang fisk.

Nyt den vakre solnedgangen på stranda med en nydelig BBQ middag. Bli kjent med verts familien din, hør om deres liv, tradisjoner og skikker i Thailand.

picknic with a local family in thailand Ban Talaenok

Dag 2

Frokost med familien før du får lære hvordan man lager de takene av palmeblader. Besøk den lokale skolen og se mer av dagliglivet i fiskelandsbyen. Du får lære å lage den populære lokale desserten grillet kokos i et bananblad. Lag lunch sammen med din vertsfamilie og få tips om hvordan man lager deilig sør Thailandsk lunch. Kos deg med maten dere har laget sammen med familien før du drar videre inn i den eldgamle regnskogen i Khao Sok National Park Thailand.

Turen inn i selve regnskogen går med en longtail båt, naturen her er fantastisk med krappe kalksteinsformasjoner, regnskog og blått vann. Ta en dukkert i det deilige vannet eller en tur med kano før middag. Overnatting på Jungle Resort Khao Sok.

khao sok national park thailand by colton duke

Dag 3

Etter frokost går turen videre inn i regnskogen Khao Sok med longtailbåt. Du får se det flotte området med kalksteins klipper, her har du mulighet til å ta flotte bilder og forfriskende bad i den vakre naturen. 

Lunch på Raft House Khao Sok før du blir med guiden din på en safari i jungelen. Ettersom du og din gruppe har egen guide kan dere selv bestemme hva dere vil se etter og hvor langt dere vil gå.

Dere vil selvsagt se etter dyr, men det er mulig å gå til Bang Hoi waterfall eller Diamond cave (sesong avhengig).
På kvelden blir det en eventyrlig kvelds safari med en longtail båt. Middag på Rafthouse Khao Sok Thailand og overnatting i en
 Superior Floating Bungalow.

En natt i jungelen

Dag 4

Slapp av i vakre omgivelser eller ta en tur med kajakk. I løpet av dagen blir det en 3-4 timers gåtur med guide, du får lære mer om hva som befinner seg inne i en av verdens eldste regnskoger Khao Sok. Frokost, lunch og middag på Raft House. Overnatting i superior floating bungalow.

Khao Sok Lake trekking thailand

Dag 5

Morgen safari med båt, det er en uforglemmelig opplevelse å se jungelen våkne til liv. 

På formiddagen kan du slappe av eller dra en tur med kajakk. Du får  tid til å nyte både frokost og lunch i Khao Sok nasjonalpark, før du returnerer til det hektiske livet utenfor nasjonalparken. 

5 deilige dager i jungelen er blitt til vakre minner og mest sannsynlig mange flotte bilder å ta med seg hjem. 

Eventyrlige opplevelser...

bilder fra 5 dager i jungelen

amazing local beaches in thailand Ban Talaenok
visit a local village in thailand Ban Talaenok
khao lak national park by colton duke
Khao Sok Lake morning mist safari
01 free img

Trygt

Du blir hentet på Phuket eller i Krabi, og kjørt tilbake. Alt er tilrettelagt for deg, overnatting, opplevelser og måltider.

02

Privat Guide

Kunnskapsrik hyggelig engelsktalende guide passer på at dere har en eventyrlig opplevelse.

0. free img

Tilrettelagt

Alt er klartlagt på forhånd. De vet at dere kommer, og alt er tilrettelagt - du skal bare nyte!

Khao Sok River

Bærekraftig Turisme

Ferie med god samvittighet

Alle eventyrlige opplevelses pakker, som 5 dager i jungelen, er designet sammen med de lokale i Khao Sok, dette med tanke på at du skal få oppleve Thailand mens vi tar vare på både naturen og samfunnet. Lokalbefolkningen i nasjonalparken får en sårt tiltrengt inntektskilde og kan fortsette sin tradisjonelle livsstil. Turismen i dette området er basert på prinsippene samfunsbasert og bærekraftig turisme

3 dager i jungelen

Med to netter får du en tre eventyrlige dager i regnskogen Khao Sok National Park Thailand. Alt er inkludert, du blir hentet på ditt bosted i Krabi eller Phuket, overnatting og måltider samt egen guide for deg og dine.

khao sok national park thailand by robin noguier sydwCr54rf0 unsplash

Hva med en hel uke med eventyrlige opplevelser?

Du kan besøke både jungel og lokale fiskelandsbyer på samme tur. Nyt livet på rolige strender, uten hotell og strandselgere. Opplev det ekte Thailand i Khao Sok Nasjonalpark og i fiskelandsbyene som ligger utenfor turist sonen.

Hvor skal man reise i Thailand?

reise til thailand

Thailand har alt fra A til Å.
Finn ditt drømmested og legg til litt opplevelser slik at reisen blir et minne for livet! 

Finn den perfekte stranda, opplev Bangkok, gå tur i jungelen eller besøk en landsby og møt de som bor der. Øyhopping i Thailand er en fantastisk opplevelse, og veldig enkelt når man har en ferdig designet feriepakke på forhånd. Om du ønsker å bo på et sted kan man likevel legge til spennende opplevelser.
Hva med å bo på stranda? Nyte en frokosten med strandutsikt og bølgeskvulp. Gå barbeint eller i flippflopper fra hotellrom til strand, og gjerne fylle på med spennende opplevelser som en pause fra det tropiske strandlivet.

Uansett hva du velger, kom deg unna den mest hektiske turistsonen og heller velg en bærekraftig feriereise – FipFlopTraveller hjelper deg gjerne. Les Reiseguide til Thailand for generell info om Smilets Land.

Oppdatert reiseinformasjon fra UD: Thailand