Eventyrlige opplevelser…

3 dager i jungelen

DAG TIL DAG PROGRAM

khao sok national park thailand by robin noguier sydwCr54rf0 unsplash

Dag 1

Forlat det travle turist området og opplev 3 dager i jungelen! Tidlig avgang slik at du skal få oppleve mest mulig.
Et stopp på et lokalt marked hvor du kan kjøpe frukt og snacks om du vil. Turen inn i selve regnskogen går med en longtail båt, naturen her er fantastisk med krappe kalksteinsformasjoner, regnskog og blått vann. Ta en dukkert i det deilige vannet før lunch og innsjekk i din superior floating bungalow. 

Avhengig av sesong og dine ønsker så kan ettermiddagen benyttes til å besøke en grotte, utsiktspunkt eller en foss. Ved mørkets frembrudd blir det tur med long tail båt for å se på dyrelivet, det er på denne tiden av døgnet dyrene er mest aktive. En deilig middag på Raft house restaurant og nyt naturen uten lys forurensing og trafikkstøy. 

safari in thailand Ban Talaenok

Dag 2

Nyt nasjonalparken. Herlig start med en deilig frokost i eksotiske omgivelser. Du kan nyte formiddagen med sol og bad, eller du kan dra på tur med kajakk denne formiddagen. 

Oppdag den eldgamle regnskogen sammen med din egen guide på en 3 – 4 timers gåtur. Alle 3 måltider på Rafthouse.

Khao Sok River 1

Dag 3

Tidlig opp for en båt safari, nydlig stemning med damp fra vannet og dyrene som våkner til liv. Deretter blir det frokost, og tid til å bade eller dra ut med kajakk – eller rett og slett slappe av i vakre omgivelser. 

Etter lunch starter turen tilbake til verden utenfor jungelen. Først båt også bil tilbake til utgangspunktet. Tre dager i jungelen er nå blitt til gode minner.

Eventyrlige opplevelser...

bilder fra 3 dager i jungelen

overview of Khao Sok National Park
Khao Sok Lake morning mist safari
bærekraftig turisme jungeltur med lokal guide
khao sok national park thailand by colton duke

Bærekraftig Turisme

Ferie med god samvittighet

Alle eventyrlige opplevelser i Khao Sok Nasjonalpark Thailand  er designet sammen med landsbyboerne selv, basert på prinsippene på samfunnsbasert  og bærekraftig turisme. Lokalbefolkningen i nasjonalparken får en inntektskilde mens de forsetter sin tradisjonelle livstil. Bruk penger i det landet du besøker, slik kan din eventyrlyst komme de lokale til gode. 

Med 5 dager rekker du også å besøke lokale fiske landsbyer og bli kjent med livet der, i tillegg til spennende opplevelser i Khao Sok Nasjonalpark i Thailand.

meet the local people in thailand and learnt about their culture

Hvor mange netter vil du ha i jungelen?

Det er mulig å designe turen etter dine ønsker. Velg mellom dager i Khao Sok Nasjonalpark og i fiskelandsbyer. 

Thailand har alt fra A til Å.
Finn ditt drømmested og legg til litt opplevelser slik at reisen blir et minne for livet! 

Finn den perfekte stranda, opplev Bangkok, gå tur i jungelen eller besøk en landsby og møt de som bor der. Øyhopping i Thailand er en fantastisk opplevelse, og veldig enkelt når man har en ferdig designet feriepakke på forhånd. Om du ønsker å bo på et sted kan man likevel legge til spennende opplevelser.
Hva med å bo på stranda? Nyte en frokosten med strandutsikt og bølgeskvulp. Gå barbeint eller i flippflopper fra hotellrom til strand, og gjerne fylle på med spennende opplevelser som en pause fra det tropiske strandlivet.

Uansett hva du velger, kom deg unna den mest hektiske turistsonen og heller velg en bærekraftig feriereise – FipFlopTraveller hjelper deg gjerne. Les Reiseguide til Thailand for generell info om Smilets Land.

Oppdatert reiseinformasjon fra UD: Thailand

Skriv en kommentar