Thailand

smilets land

Unn deg en reise til Thailand

Thailand er et veletablert turistland med alle de positive og negative sider det bringer. Det gjelder å finne riktig sted for deg, riktig sted er magisk – mens et feil valg vil gi deg en dårlig opplevelse. Å reise til Thailand er en favoritt, her finner jeg vakker natur, deilig mat, god standard og fantastiske spa. Det er så mange ting å gjøre i Thailand.  Alt ligger til rette for å lade opp batteriene og nyte livet. 

FlipFlopTraveller vil gi deg tips om ting å gjøre i Thailand, hvor du finner din beste strand og ditt best sted i Thailand. Mange lurer på hvordan været er i Thailand, du finner tips om klima og kule steder å besøke.

Vi ønsker å spre ReiseGlede og hjelpe deg å lage din drømme ferie

Reise til Thailand

Kule ting å gjøre i Thailand

yhopping i thailand de fineste beste øyene
Øyhopping i Thailand

Hva kan være bedre enn å øy-hoppe fra den ene tropiske øya til den neste drømmeøya.

Med utgangspunkt fra både Phuket og Krabi kan du få en drømmeferie uten like!

Kom deg ut av det mest hektiske turistlivet, nyt solnedganger og bølgeskvulp, unn deg den luksusen å bo rett på stranda. Å øyhoppe er en av de beste tingene å gjøre i Thailand om du liker tropiske paradis strender.

Bestill en designet pakke for din reise til Thailand slik at det eneste du trenger er å nyte livet, her og nå.

ferie i bangkok
Bangkok

Bangkok er byen som aldri sover og “one night in Bangkok” er egentlig ikke nok.

Unn deg noen netter i storbyen når du er på ferie i Thailand. Bangkok er shoppers paradise med så mange shoppingsentre og markeder at du sikkert må være her et år for å få oversikt.

Du finner alt fra god gatemat til kule cafeer og fantastiske restauranter. Pris nivået er behagelig i forhold til andre storbyer.

Bangkok ReiseGuide gir deg tips om markeder og ting du må gjøre i Bangkok. Oppdag storbyen, du blir helt sikkert positivt overrasket!

Bangkok byr på et utrolig stort utvalg av kule ting å gjøre i Thailand. Liker du storbyer er noen dager i Bangkok et must på din reise til Thailand.

khao sok national park thailand by robin noguier sydwCr54rf0 unsplash
Khao Sok Nasjonal Park

Ikke langt fra turismen i Krabi og Phuket finner du vakre fredelige Khao Sok Nasjonalpark, en av verdens eldste regnskoger. Denne nasjonalparken er en ukjent perle blant spennende ting å gjøre i Thailand.

Her har vi laget innholdsrike jungelpakker for din reise til Thailand sammen med de lokale, dette med tanke på at du skal få oppleve Thailand mens vi tar vare på både naturen og samfunnet. Nyt en opplevelsesrik ferie i Thailand basert på bærekraftig turisme. ​

Elephant trekking in Khao Sok National Park Thailand
Opplev lokale landsbyer

Opplev det ekte Thailand på din reise til Thailand. Besøk en fredelig fiskelandsby og bli kjent med hvordan de lever der. Bli med på fisketur, lag palmetak, bbq på stranda som er helt uten strand selgere.

Du kan kombinere landsby og jungel besøk om du har 5 dager eller mer til eventyrlige opplevelser. Dette er en unik kombinasjon av kule ting å gjøre i Thailand. Dette er pakker utviklet av de lokale, slik at lokal befolkningen får en inntektskilde mens de fortsetter sin tradisjonelle livstil.

reise til thailand

Vanlige spørsmål når man skal reise til thailand

Hvor er det beste stedet i Thailand? 
Hvor finner jeg den beste stranda?
Hvordan er været i Thailand?

 Det er så mange ting å ta hensyn til når man planlegger en reise til Thailand. Det er så mange kule ting å gjøre i Thailand, men det gjelder å velge riktig. Det er jo opp til hva du liker, hvordan din drømme ferie ser ut. 

Det er alltid varmt i Thailand, men det er ikke alltid fint vær. Liker du å bade i havet og ta bilder av ei strand som ser ut som postkort, da må du velge riktig tid og sted. 

Det er lurt å lese oppdatert reise informasjon fra UD.

Les ReiseGuide til Thailand for tips og råd for reise  til Thailand. 

reise til Thailand beautiful Sunrise phang nga bay thailand scaled
eventyr reiser
Kontakter verden rundt

Spennende opplevelser, vi kan lage drømme reiser.

quality free img
Designet for deg

Vi skreddersyr din drømmereise etter dine ønsker.

tag free img
Value for Money

Direkte kontakt gir ingen fordyrende mellomledd.

Bærekraftig Turisme
Lokal turisme

Legg igjen pengene i landet du besøker.

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.