Det Gyldne Triangel i India

Opplev india

Det Gyldne Triangel er den perfekte turen for deg som vil få et innblikk i Indias fargerike kultur og historie. Du får se kjente steder som Taj Mahal og Jaipur Fort. Reis i en liten internasjonal gruppe eller med egen guide, valget er ditt. Vi har 3 forskjellige turer, med avgang fra Delhi hver mandag.

Det Gyldne Triangel

Det Gyldne Triangel

Turen Det Gyldne Triangel starter i Indias hovedstad Delhi. Du blir kjent med både Old og New Delhi før du får oppleve en av verdens underverker Taj Mahal. Turen går videre til eksotiske Jaipur med travel basarer og unik arkitektur. Klassiske Gyldne Triangel i India er på 7 dager og 6 overnattinger. Det er MÅ-GJØRE-TUREN for 1. gangs besøkende!

den hellige byen Varanasi ved elven Ganges i India

Legg til Varanasi

Opplev Indias hellige by ved elven Ganges. Du får oppleve de trange smugene både til fots og med tuctuc, og selvsagt med en lokal guide. På morgenen blir det en båttur opp Ganges hvor du får se alle som tar et hellig bad og legger offeringer ut i Ganges. Varanasi er noe helt særegent. Med å legge til Varanasi blir turen på 9 dager og 8 overnattinger.

tiger safari i india

Legg til tiger safari

I tillegg til å oppleve Delhi, Taj Mahal og Jaipur får du med å utvide turen med tiger safari også oppleve vakker natur. Sykkeltur med naturguide i Bharatpur, en deilig togtur hvor du kan nyte landskapet fra togvinduet før du drar på tiger safari i Ranthambore National Park. Med å legge til tiger safari blir turen på 8 dager og 9 overnttinger.

GYLDNE TRIANGEL I INDIA

dAG 1

Om du ankommer på en mandag blir du hentet på Indira Gandhi flyplass og tatt med til hotellet. Du vil bli tatt godt vare på, guiden vil hjelpe til med innsjekk på hotellet.

Om du allerede er i India sjekker du inn på hotellet i løpet av dagen.

dag 2

Opplev både Old og New Delhi. Kjør rikshaw gjennom travle Old Delhi og besøk kryddermarkedet i gamlebyen. Nyt en deilig lunsj. Du vil få se Qutab Minar og høre den spennende historien om Indias høyeste stein tårn. Se den røde moske, India Gate og parlaments bygningen. Kontrasten mellom Old Delhi og New Delhi er en god smakebit på kontrastenes land.

dag 3

Tidlig frokost for avreise til Agra, det er 205 km og tar ca 3 timers kjøring.  Ettermiddagsbesøk på Agra fort. Kvelden nytes i en hage med utsikt til Taj Mahal, en av verden underverker. Gode muligheter for flotte bilder i solnedgang 

taj mahal in sunset

dag 4

Dagen start med et besøk til Taj Mahal, før du kjører til Jaipur med et stopp i spøkelsesbyen Fatehpur Sikri. Opplev Jaipur på  en gåsightseeing i de trange travle gatene gamlebyen. 
Middag hos en lokal familie hvor du får se hvordan et indisk måltid lages, har du lyst å hjelpe til er du velkommen til det. Overnatting på et hotell i Jaipur. 

dag 5

I dag får du se kjente severdigeheten som Hawa Mahall, Amber palace og Jantar Mantar. 
På ettermiddagen blir det en tur inn i gamlebyen og her er det muligheter for å kjøpe mange flotte souvernirer.

Sikh in a obliteration prayer In the lotus position

dag 6

Tilbake til Delhi. Du får ettermiddagen på egen hånd. Du kan slappe av på hotellet, besøke Dilli Haat markedet eller spasere rundt Connaught Place som er selve hjertet av New Delhi. Min favoritt er det store sikh templet Gurudwara templet. Overnatting i Delhi. 

dag 7

Transfer fra hotellet til flyplassen om du skal reise videre med fly.

departure transfer holiday by josue isai ramos figueroa

Det gyldne triangel

En ukes tur som starter og slutter i Delhi, turen inkluderer 6 overnattinger og 7 dager med opplevelser.
Om du reiser i en liten gruppe vil turen koste kr.XXXX pr person.
Denne prisen inkluderer 6 overnattinger med frokost i delt dobbelt rom, transport, engelsktalende guide, X lunsjer og X middager. Opplevelser som står beskrevet i dag til dag programmet nedenfor er også inkludert. Pakken starter og slutter i Delhi, fly er ikke inkludert.
Dette er virkelig "Value for Money"!

legg til varanasi

På dag 6 tar du fly til Varanasi istedenfor å kjøre tilbake til Delhi. Flyturen tar ca 3 timer da dere må bytte fly i Delhi. I Varanasi blir dere møtt på flyplassen og tatt til hotellet. På kvelden en uforglemmelig rikshaw tur gjennom Varanasi med en tradisjonell arti sermoni ved den hellige elva Ganges.
Neste morgen en båttur hvor du får se ofring og bading i Ganges på vei opp til Manikarnika Ghat. En guidet gåtur i de trange gatene forbi templer, munker og folkeliv. Ettermiddagstur til Sarnath hvor Buddha ga sin første sermoni. Fly tilbake til Delhi. Denne turen inkluderer 8 overnattinger og 9 dager med opplevelser.

Varanasi i India

LEGG TIL TIGER SAFARI

Etter du har besøkt Taj Mahal på dag 4 går turen via spøkelsesbyen Fatephur Sikri og Bharatpur Bird Sanctuary med mer enn 400 fulge sorter. Sykkeltur med naturguide i vakker natur i Bharatpur. Slapp av på en 2 timers togtur videre til Ranthambore National Park. I parken finnes bla tiger, leopard, dovendyr, bjørn, hyene, karakel, ørkenkatt, ørkenrev, hjort, gazelle, krokodille  og et rikt fugleliv. På dag 5 er det morgen og ettermiddags safari, både du og dyrene slapper av når sola er på sitt høyeste. På dag 5 går ferden videre til Jaipur og du forsetter på dag 4 i programmet ovenfor med middag med en lokal familie. 

Denne turen inkluderer 8 overnattinger og 9 dager med opplevelser.

tiger safari i india

5 STEDER DU MÅ BESØKE I INDIA

1. Taj Mahal

taj mahal in india by shan elahi

Taj  Mahal er Indias mest kjente byggverk og er selvsagt på UNESCOS verdenarvsliste. Taj Mahal er sagt å være en av verdens vakreste bygninger. Stormongulen Shah Jahan hersket over store deler av India på 1600-tallet. Han hadde 3 koner, og favoritten var Mumtaz Mahal. Hun fødte 14 av stormongulens 16 barn, men døde i barsel da hun fødte deres sønn i 1631. Shah Jahan ville vise sin kjærlighet til Mumtaz Mahal og slik fikk verden det vakre bygget Taj Mahal. 

Byggingen av Taj Mahal ble påbegynt i 1631 og stod ferdig 16 år senere. 

Agra var hovedstaden på denn tiden, og av denne grunn ble mausoleum bygd lik utenfor Agra ved elva 

Det gydlne triangel

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.

Skriv en kommentar