india

fargerikt & uforglemelig

India er en liten verden i  seg selv, her finner du alt fra høye fjell i Himalaya, ørken i Rajasthan og tropisk med vakre strender i sør. Du kan oppleve travle byer og søvnige landsbyer, vakker natur og storslåtte bygg. India er utrolig fargerik på alle måter samtidig som det er kontrastens land. Et besøk til India er et besøk man aldri glemmer.

opplev india

taj mahal in india by shan elahi
Perfekt introduskjon til India

Det gyldne triangel i India er et must!
Du får et innblikk i den rike kulturen, se mange vakre bygg inkludert verdenskjente Taj Mahal.

yoga on the beach simon rae igobsr93i7y unsplash e1588893652727
Yoga & Ayurveda

Ta et godt avbrekk fra stress og hverdag, bruk en uke eller to på deg selv. Velg mellom yoga og strand, eller om du også ønsker å legge til ayurveda behandlinger spesialdesignet for det. Alle yoga steder har ayurveda spa, ikke alle har lege.

reisemål i india

boat and fisherman in backwaters at palms and big orange sun background
Kerela

For meg er Kerala Edens hage, det er så utrolig vakkert. Det er her verdens eldste helhetelig helsesystem ayurveda kommer fra, av denne grunn finner du flere ayurveda og yoga senter i dette området.

beaches in goa by kotagauni srinivas
Goa

Indere ser på Goa som en fristat, her er vestlig badetøy normalen og alkohol er billigere enn resten av India. Goa er så mye større enn folk flest tror, staten har 43 tropiske strender, vakre byer og jungel.

City and Jaisalmer fort view from the old Haveli balcony
Rajastahan

Dette er India på sitt vakreste og mest intense. Opplev de kongelige byene Jaipur, Udaipur og Jaisalmer. Rik historie og veldig eksotisk. Helt uforglemmelig.

taj mahal in sunset
Taj Mahal

Er must når man er på disse kanter, en av verdens vakreste bygninger. Må ses i solnedgang, soloppgang og midt på dagen! Du kan oppleve Taj Mahal på turen det Gyldne Triangel.

Sunset in New Dehi
Delhi

Opplev Indias hovedstad Delhi, her finner du alt fra trange smug i Old Delhi og storslåtte bygninger i New Delhi. Kontrastene er store. For meg var besøket på byens store Sikh tempel det som gjorde mest inntrykk, ikke pga av de flotte bygningnene - men hele settingen og hva de gjorde for folk uten å spørre om noe tilbake. De serverer bla 10.000 gratis måltider pr dag.

royal holiday in india by mitchell ng liang an
Ferier som en Royal

India hadde mange kongedømmer og mange flotte palasser, nå er mange av disse palassene gjort om til hoteller. Du kan besøke den lokale landsbyen, oppdagelsesferder til fots eller på sykkel i den vakre naturen - eller bare nyte slottslivet.

Klima i India

India er et stort land med variasjoner i klima, men generelt er det best å besøke landet fra oktober til mars. 

I området rundt Delhi og Rasjasthan kan det bli ganske kaldt på kveldstidi november/februar, noe som egentlig er behagelig om du har med en varm jakke.

Turist sesongen i Goa starter i november og slutter i april,  varmest i mars-april og i denne tiden blir det mer bølger. 

Praktisk informasjon (Andre regler under Covid-19/ Korona)