Vietnam

fargerikt & uforglemelig

Vietnam er et land som må oppdages! Vi anbefaler å reise litt rundt, uansett om du velger å utforske et lite området eller vi se hele landet på en tur. Det er stor forskjell fra sør til nord Vietnam, både i klima, natur og kultur. 

nord vietnam

Enkleste måte å komme til den nordlige delen av Vietnam er å reise til Hanoi. Hanoi er hovedstaden og landets nest største by.

For deg som er eventyrlysten og har lyst å komme seg unna de store turist hordene er det spennende turer som starter i Hanoi og tar deg med enda et lite hakk lenger nord. Her finner du vakker natur og små landsbyer med forskjellige etniske grupper. 

Den beste tiden å besøke denne delen er fra september til april, vær oppmerksom på at det kan være ganske kaldt på natten rundt nytt år. Det er regntid fra mai til oktober og i tillegg er det veldig varmt.

Child boysmile in rice terraces of Mu Cang Chai YenBai Vietnam
Fjelltur & RoadTrip

En 5 dagers tur med en god kombinasjon med gåturer og bilturer. Du har selvsagt med egen sjåfør og guide, alt er ordnet på forhånd - du skal bare oppleve! Turen går litt utenfor allfarvei, slik at overnatting er på homestays og gjestehus. Du vil møte forskjellige folkegrupper, gå på fjelltur og være med på båttur. 5 dager spekket med opplevelser.

ferie vær i august
Sykkeltur

Vietnam er et land som må oppleves, en av de beste måtene å oppdage verden er fra sykkelsete. Ikke nok med at du selv får trim, men du får også kjenne lukten fra blomstene og maten som blir laget, du hører fuglene kvitre og du blir tatt godt imot av de lokale der du ankommer svett med et stort smil. Opplevelser man aldri glemmer.

hanoi vietnams hovedstad by florian wehde
Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er absolutt verdt et besøk.

midt-vietnam

hvor er beste ferie by i vietnam hoi an
Hoi An

Hoi An er kanskje Vietnams hyggeligste ferie-by.

ferie vær i august
Hue

Hue er også kjent som den keiserlige byen i Vietnam.

sør vietnam

sykkeldrosje i Hanoi Ho Chi Minh
Ho Chi Minh eller Saigon?

Vietnams største by, en crazy morsom by.

Phu Quoc Prowincja Kiên Giang Wietnam by andreas
Phú Quốc

Phú Quốc er Vietnams tropiske ferie øy.

Vietnamese fishing coracles on beach tribal boats at fishing village
Phan Tiet

Ferie området Phan Tiet noen timers kjøretur fra Ho Chi Minh.

ferie i mui ne sand dyner by karl jk hedin
Mui Ne

Vakre sandstrender og store sand dyner.