Indonesia

ukjent perle

Indonesia har så mye å by på sine 17.508 øyer. Mest kjent er Bali som er en utrolig vakker øy, men det er ikke her du finner de flotteste strendene. Velg imellom toppturer, rafting, yoga, kultur reiser eller bare slaraffenliv på ei flott strand. Har du drømt om å se en komodo er det her du finner de. 

opplev indonesia

beste strand ved bali gili meno indonesia
Øyhopping

Når du er på Bali må du oppleve paradis øyene noen timers båttur unna. Her kan du snorkle sammen med havskilpadder, bo på rolige øyer eller på mer party vennlige øyer - opp til deg! For meg er disse øyene Paradis, en av mine favoritter.

Mt rinjani trek camp lombok indonesia
Topptur til Mt Rinjani

En uforglemmelig topptur til Mount Rinjani 3 726 meter. Fantasisk utsikt ned til den aktive vulkanen i krateret, og til de tropiske Gili-øyene. Bruk tre dager på dette eventyret, da rekker du å gå du ned til krateret og bade i den varme kilden. Det er to netter på campen, dette er en uforglemmelig tur.

Klima i Indonesia

Temperaturen i Indonesia ligger jevnt på 29 til 30 grader. De fleste ønsker å unngå regntiden, i tillegg til regn er det ofte høye bølger. Generelt er det regntid fra oktober til mars, det som er fint er at det regner stort sett på kveld/natt. 

Praktisk informasjon (Andre regler under Covid-19/ Korona)