asia

Vakre fargerike asia

Asia kan være så mangt, alt fra fjell til strand, storbyer til landbyer, vakre nasjonalparker både til lands og til vanns. Det er godt å være turist i Asia, man blir godt mottatt og prisnivået er svært behagelig. 

hvor vil du reise

taj mahal in india by shan elahi
India

Det gyldne triangel i India er et must!
Få et innblikk i den rike kulturen, se vakre bygg inkludert verdenskjente Taj Mahal.
I sør nyter du tropiske strender, ayurveda, spa og yoga.

drømmeferie i thailand
Thailand

Muligens verdens beste ferieland! Her finner du alt fra A til Å, det er viktig å velge riktig. Vi kjenner Thailand godt og kan hjelpe deg å lage den perfekte ferien for akkurat deg og dine.

Lake Temple at Beratan
Indonesia

En ukjent perle for de fleste, landet med 17.508 naturskjønne øyer. Mest kjent er Bali som er en utrolig vakker øy, men det er ikke her du finner de flotteste strendene. Velg imellom toppturer, rafting, yoga, kultur reiser eller bare slaraffenliv på ei flott strand.

ferie vær i august
Vietnam

Vietnam er et land som må oppleves, et land med rik historie og vakker natur. Du kan nyte livet på tropiske strender, dra på sykkelturer og oppdagelsesferder. Oppdag et lite område, eller reis fra nord til sør og se store forskjeller i natur og kultur.

yoga on the beach simon rae igobsr93i7y unsplash e1588893652727
Yoga & Spa

Ta et godt avbrekk fra stress og hverdag, bruk en uke eller to på deg selv. Velg mellom yoga og strand, eller om du også ønsker å legge til ayveruda.

Klima Asia

Det er varierende klima, men det finnes alltid et sted i Asia som er bra uansett måned. Få turen din organisert av FlipFlopTraveller, vi vet hvor sjansen for å få ditt drømmevær er størst.

Praktisk informasjon

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.