Marokko

Eksotisk eventyr

Marokko er et lite eventyr i seg selv. Eksotiske Marrakesh, byer som ser ut som film kulisser, ørken og oaser, Afrikas nest høyeste fjell, Atlasfjellene, Sahara og selvsagt deilige sandstrender. Unn deg et eksotisk eventyr!

reis til MAROKKO

Market in Marrakesh Marroco by laura cortes
Marrakesh

Kaotiske Marrakesh med de smale gatene, basarene og fantastisk shopping. Nyt en drikke på en tak cafe og se solnedgangen over hustakene etter en spennende dag i souken.

Marokko rundreise by annie spratt
Rundreise i Marokko

Opplev eksotiske Marokko med eventyrbyer, oaser og ørkensafari. Velg mellom luksus eller turist standard, du får mye for pengene. Design din tur til Marokko etter egne ønsker, det er din drømme reise

imlil village in morocco
Trekking i Atlas fjellene

opp på Afrikas nest høyeste fjell Mount Toubkal eller ta en fjelltur som ikke er like krevende. Valget er ditt. 

Gå med egen guide fra landsby til landsby i Atlasfjellene, nyt vakker natur og se hvordan Berber-folket lever. 

Ta en topp topptur til Jbel Toubkal på 4167 moh som er Afikas nest høyeste topp. Gå med profesjonelle guider og bli godt tatt vare på veien helt opp til toppen - og tilbake igjen.

genuine eventyr byer i marokko rundreise
Eventyr byer i Marokko

Reis til byer som ser ut som filmkulisser, det er ikke så rart for området er blitt brukt til å spille inn bla Game of Thrones, Gladiatoren og Mumien. 

Du kommer hit fra Marrakesh, det er såpass langt å kjøre at jeg ville ha lagt inn minst en overnatting.
Det beste er å inkludere dette området i en spennende rundreise med både eventyrbyer, oaser og spennende opplevelser.

orkensafari i marokko
Sahara

Besøk vakre oaser på vei til Sahara hvor du kan tilbringe en natt i luksustelt etter en tur på kamel, sjansen for en magisk stjernehimmel er stor. Skal du se store sandyner så må du dra til Sahara, det bør inkluderes i en rundreise. I ørkenen nærmere Marrakesh og strandbyene har ikke ørkenen sanddyner.

strand marokko Imsouane by louis hansel shotsoflouis
Strand ferie i Marokko

Avslutt gjerne din eksotiske ferie med badedager ved kysten, kanskje byen hvor Torbjørn Egner skrev Kardemomme by kan friste? Det er nesten sånn at du kan høre tante Sofie i gatene i landsbyen Essaouira, og denne byen har også en flott sandstrand. 

Klima i Marokko

Marokko har høye fjell, kyst mot både Atlanterhavet og Middelhavet. Strendene ved Atlanterhavet er fine å besøke i perioden mars til november, juli er vanligvis den varmeste måneden. Kysten nordpå har samme klima som resten av Middelhavet. Fjellene er veldig varme på sommeren, og kalde på vinteren.

Praktisk informasjon (Andre regler under Covid-19/ Korona)

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.