Egypt

Pyramider og faroer

Det er nesten uvirkelig å se pyramidene i Kairo på ekte, disse byggverene man har hørt om siden barneskolen, de har noe magisk over seg. I Luxor kan man besøke Faraoenes gravkammer i tillegg til at byen i seg selv er svært eksotisk med en utrolig rik historie. Start ferien din fra Kairo, Hurghada eller Sharm el Sheik.

opplev egypt

ferie i egypt se pyramider og sphinxen by spencer davis I4VkLBwsa9s unsplash
Perfekt introduksjon til Egypt

Se de mest kjente stedene i Egypt som Kairo med pyramidene, Luxor med Faraoens gravkammer, båttur på Nilen og fargefulle fisk i Rødehavet. Få turen designet etter dine ønsker.

kario i dag by sherif moharram M
Opplev Kairo

Hovedstaden i Egypt er stor og kaotisk med mange utrolige spennende steder, både historiske og hvor du kan oppleve livet i Kairo i dag. Vi har designet en flott feriepakke for deg som har lyst å oppleve Kairo.

Ferie i Egypt

En reise i Egypt er en opplevelse for livet. Jeg har sett pyramidene i Giza flere ganger, men blir like målløs hver gang. Ta toget sørover og besøk Luxor og Aswan, de to byene er mine favoritter i Egypt. Unn deg luksusen å ta et cruise på Nilen, kanskje ned til Abu Simbel? Liker du historie er Egypt et must. Bestill en godt planlagt feriepakke før du reiser, da er det bare å slappe av og nyte livet når du er på ferie. 

Egypt

Drøm deg bort...

Klima i Egypt

Vår vinter har behagelig sommerklima i Egypt. Det kan være litt regn ved Middelhavskysten, men landet er generelt veldig tørt. Egypt er av de destinasjonene som kan sikre deg sommer og ikke ligger alt for langt unna.

Praktisk informasjon (Andre regler under Covid-19/ Korona)

bli inspirert!

Les om kule steder å besøke, reisetips og forskjellige ting man kan oppleve verden rundt.